Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

domácí lučina

Zpět
  • Autor: barban
  • Doba přípravy (min.): 1440
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1800 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 20, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 180 kJ

Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 2.4, SAFA (g): 2, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

jogurt Hollandia, smetana 12%, sůl, smícháme dáme do plátna a hustého cedníku a 24 hodin necháme okapat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

17. 04. 2018 15:50
Já do toho nedávám tu smetanu, jen trošku osolím a nechám vyka-
pat v lednici. Nemám pocit,že by to bylo kyselé.Asi je to o chuti.
17. 04. 2018 09:50
to je strašně kyselé, ne ??? Já dávám na 3 jogurty 1 šlehačku .
10. 01. 2017 09:00
to zní až podezřele jednoduše.

Naši partneři